Categoriearchief: Bestuur

CoronaVirus

Beste (ouders van) leden,

Afgelopen maandag hebben we na een gelangere tijd eindelijk het goede nieuws te horen gekregen dat we weer mogen starten met het binnensporten! We zijn maar wat blij dat we, met een aantal strikte coronamaatregelen, de zalen voor het badminton op de dinsdagavond voor jullie weer kunnen openen.

In overleg met het bestuur en onze trainster Kim hebben we de volgende invulling gegeven aan onze sportieve maar ook coronaveilige dinsdagavond:

1. De speeltijden blijven zoals ze zijn. Er wordt niet geschoven in speeltijden van de senioren naar de jeugd. Dit betekent:
Groep 1 (jeugd): 18:30 – 19:30
Groep 2 (jeugd): 19:30 – 20:30
Groep 3 (senioren) 20:30 – 21:30

2. De trainingen worden vanwege de huidige regels op een andere manier ingevuld. Kim gaat per baan instructies en tips geven. Dit betekent dat er (tot er vanuit de overheid andere maatregelen gelden) voorlopig geen groepstrainingen worden gegeven.

3. Er wordt nu alleen nog maar gespeeld op de dinsdagavond in Numansdorp. Mocht Klaaswaal op de vrijdagavond er weer bijkomen, laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan jullie weten.

4. De kleedkamers blijven (voorlopig) gesloten. Kom al omgekleed aan in de sporthal. Het wisselen van schoenen mag uiteraard wel.

5. Er geldt een mondkapjes plicht in de sporthal voor personen vanaf 13 jaar. Je draagt een mondkapje bij binnenkomst in de sporthal tot aan het spelen op de baan. Vanaf dat moment mag het mondkapje af. Zodra je de baan verlaat doe je het mondkapje weer op enz.

6. Er mogen maximaal 2 mensen op een baan. Hier wordt geen uitzondering in gemaakt!

7. De beschikbare banen worden bij de senioren onderverdeeld in twee groepen: 2 banen worden er beschikbaar gesteld voor het vrijspelen. (Maximaal 4 personen) 5 banen worden er beschikbaar gesteld voor het trainen. (Maximaal 10 personen)

8. Dit betekent bij meer dan 10 spelers die willen trainen of 4 spelers die willen vrijspelen dat er onderling wordt gerouleerd. Alle niet spelers wachten aan de zijkant bij de bankjes met een mondkapje op tot zij weer de baan op mogen/ kunnen.

9. Respecteer de 1,5 meter afstand regel!

Aanstaande dinsdag zal Kim nog niet aanwezig zijn.
Deze avond zal in het teken staan van vrij spelen. Vanaf 1 juni is Kim weer op de dinsdagavonden met vol enthousiasme van de partij, om de conditie en de technieken weer een flinke boost te geven!

We zien jullie graag weer terug op de dinsdagavond.

Groetjes,
Bestuur VTO

Voor meer informatie over COVID-19 klik op de volgende link: coronadashboard

De overheid heeft ook een openingsplan opgesteld, welke je hier kan inzien. openingsplan

Zodra er iets veranderd in de situatie wordt je per e-mail op de hoogte gebracht.

Laatste update: 24 mei 2021

Kopen voor je club

Nieuw voor onze club: Kopen voor VTO Cromstrijen

Onze club heeft zich aangesloten bij Kopen voor je Club – de slimste clubactie van Nederland. Van elke online aankoop sparen we tot 8% van het aankoopbedrag voor onze club. Het werkt heel erg makkelijk en kost ons geen geld, geen tijd en geen moeite. Slechts één muisklik extra.

Een nieuwe laptop via Coolblue levert de club ongeveer 30 euro op. Een weekendje weg via Booking 25 euro en een complete vakantie via TUI makkelijk meer dan 100 euro! Voor elke 200 euro (kinder-)kleding krijgt de club soms wel 20 euro! Dat zijn serieuze bedragen, zeker als iedereen meedoet! Veel kleine bedragen helpen natuurlijk net zo goed. Een bosje bloemen, gereedschap en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online.

In totaal zijn er ongeveer 50 verschillende webwinkels: Coolblue, Bijenkorf, Booking, TUI, HEMA, Blokker, Gall&Gall, Jumbo, Kleertjes.com, Praxis, Greetz en nog veel meer. Via Kopen voor je Club koop je 1.000.000 artikelen online én spaar je tot 8 procent voor onze club. Helemaal gratis en supermakkelijk!

Hoe werkt het?
1. KLIK voor elke aankoop eerst naar onze eigen speciale clubpagina
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Bekijk onze clubpagina op Kopen voor je Club via: https://kopenvoorjeclub.nl/vto

Hoe kun jij helpen?
Neem alvast een kijkje op de clubpagina en bekijk het aanbod van webwinkels. Je ziet er ook allerlei handige tips en hulpmiddelen waardoor jij met webwinkelen via Kopen voor VTO Cromstrijen eenvoudig geld kunt sparen voor onze club. Dit zijn de belangrijkste:

– Bewaar de link naar de clubpagina op je buroblad, als favoriet of als opstartpagina van je browser
– Installeer Kopen voor je Club Assistent voor in je browser
– Meld je aan voor de Weekly Update: elke week een herinnering én inspiratie
– Meer tips op de clubpagina: https://kopenvoorjeclub.nl/vto

De opbrengst wordt live bijgewerkt op de clubpagina; ook de drie laatste aankopen zijn zichtbaar. Zo kun je je eigen aankoop mét opbrengst terugzien. Kopen voor VTO Cromstrijen is niet alleen supermakkelijk, maar ook hartstikke leuk!

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

namens Badmintonvereniging VTO Cromstrijen